Villa Junior Hämeenkyrö

05.06.2024

Lokakuussa 2023 avautunut Villa Junior Hämeenkyrö, joka on 5-paikkainen lastensuojelun vaativan tason yksikkö Hämeenkyrössä Maisematien varrella. Villa Junior Hämeenkyröön voidaan sijoittaa päihteillä oireilevia, psyykkisistä ja neuropsykiatrisista oireista kärsiviä ja/tai rikoskierteessä olevia 13-17- vuotiaita lapsia. Lapset ohjautuvat yksikköömme kiireellisesti sijoitettuna tai huostaanotettuna.

Villa Junior Hämeenkyröön sijoitettavilla lapsilla on usein taustalla pitkä laitoskierre. Laitos- päihde- ja rikoskierteessä olevien lasten taustalla on lähes poikkeuksetta hylkäämisen kokemuksia ja traumataustaa. Villa Hämeenkyrössä työskentely perustuu arvostavaan vuorovaikutukseen, johon jokaisen työntekijän on kyettävä sitoutumaan. Toteutamme tätä ideologiaa jokaisessa yksikössämme ja olemme nähneet työn tulokset käytännössä positiivisina muutoksina lapsissa. 

Yksikössämme työskentelee 10 lastensuojelun ammattilaista, joilla on sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tai ohjaus- ja kasvatusalan koulutus. Lisäksi henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti monipuolisesti mielenterveys- ja päihdetyön koulutuksilla.

Villa Junior Hämeenkyrö on vahvasti resurssoitu  vaativan tason lastensuojeluyksikkö

LISÄTIEDOT JA PAIKKATIEDUSTELUT

Saana Lehtonen, yksikönjohtaja
puh. 050 576 0190
saana.lehtonen(at)nauha.fi

Villa Junior Hämeenkyrö
Maisematie 159, 39100 Hämeenkyrö