TUKIASUMINEN


Casa Nauha -asunnot

Casa Nauha, enemmän kuin talo; yksilöllistä tukea sujuvan asumisen ja elämänhallinnan saavuttamiseksi päihteettömässä asumisyhteisössä. Tukea arkielämän solmuihin, tsemppausta kohti päämäärää.

Casa Nauha -asunnot tarjoaa päihteetöntä tuettua asumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Casa Nauhalla työskentelevä moniammatillinen tiimi tekee työtä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

  • Casa Nauha -asunnot sijaitsee Tampereen Kaukajärvellä, osoitteessa Riipuksenkatu 9, 33710 Tampere.
  • Henkilökunta on tavoitettavissa arkisin klo 8-18 ja lauantaisin ja arkipyhinä klo 9-17. Henkilökunnan tavoittaa numerosta 050 300 9414 tai sähköpostilla casanauha@nauha.fi
  • Tamperelaiset ohjautuvat palveluun asiakasohjauksen kautta ja ulkopaikkakuntalaiset oman sosiaalityöntekijän ohjaamana.
  • Tuetun asumisen palvelumaksun maksaa sosiaalitoimi.

Tuetussa asumisessa tähdätään itsenäiseen asumiseen, johon siirtyesään asiakkaalla on tuetun asumisen aikana rakennetut verkostot ja tuki jatkamassa Casa Nauahalla alkanutta uutta, päihteetöntä elämäntapaa.

Casa Nauha -asuntojen tuettu asuminen alkaa intensiivituen jaksolla, jolloin asiakas saa kaiken tarvitsemansa tuen, avun ja ohjauksen työntekijöiltä. Tukeen sisältyy mm. yksilötyöskentelyä, keskustelu- ja elämänhallintaryhmiä, toiminnallisia ryhmiä ja erilaista harrastustoimintaa viikko-ohjelman mukaisesti. Intensiivisen tuen jakson jälkeen asiakas siirtyy perustuen jaksolle.

Asumisen aikana asukkaalle laaditaan:

  • yksilöllinen viikkosuunnitelma
  • asumisen tuen suunnitelma

Asuinalueelta on loistavat kulkuyhteydet bussilla joka suuntaan. Lähialueella on saatavilla monipuoliset palvelut mm. ostoskeskukseen matkaa 500m. Alueella kokoontuu kerran viikossa NA-ryhmä ja kaksi kertaa viikossa AA-ryhmä.

YHTEYSTIEDOT:
Yksikönjohtaja Johanna Sjövall puh. 050 348 3111
Työntekijöiden sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nauha.fi